Ko Skin Logo
About Us Our Experts Services Offered Products Success Stories Contact Us
 
 
     
  Jangan sesekali
mengambil mudah pada janji kami.
 
 

Testimoni di bawah ini diberi oleh personaliti-personaliti yang telah berunding dengan kami dan menjalani terapi yang disyorkan di Pakr Kulit KO. Mereka datang dari semua lapisan dan peringkat umur, masing-masing membuktikan kejayaan dan kepuasan hasil kerja kami.

 
     
 

"Sejak kebelakangan ini, saya menjadi perhatian kerana perubahan kepada kulit saya. Saya menghargai pujian yang diterima daripada peminat, rakan-rakan dan keluarga. Saya datang sekali-sekala untuk rawatan kerana ia berkesan. Kulit saya lebih tegang, licin dan cerah. Saya merasa hebat! "

Salamiah Hassan
Penyanyi Terkenal

"Selaras dengan kerja saya, saya sentiasa perlu kelihatan cantik di hadapan kamera. Itulah sebabnya saya gembira apabila menemui Dr Ko dan pasukannya. Apabila mempunyai kulit yang licin dan berseri, ia membangkitkan lagi keyakinan diri saya apabila berada di atas pentas. Terima kasih Dr KO!"

Shera
TV3 Host & Artis

 
 

"Rawatan yang saya jalani sangat cepat dan berkesan. Di Pakar Kulit KO, layanan kakitangannya mesra dan profesional. Saya berpuas hati dengan hasil rawatan. Malah, artis solek saya pun memuji bahawa saya tidak memerlukan solekan yang tebal lagi sewaktu adegan drama saya. Saya mempunyai pengalaman yang positif dan saya mengesyorkan Pakar Kulit KO kepada kawan-kawan saya."

Fauziah Nawi
Pelakon terkenal

"Dahulu, saya mempunyai bintik-bintik gelap di wajah saya yang tidak dapat ditutupi dengan ‘make-up’. Saya berasa kurang keyakinan diri terutamanya apabila bintik-bintik gelap itu dapat dilihat oleh penumpang saya. Saya bersyukur bintik-bintik gelap tidak lagi kelihatan di wajah saya dan kulit saya bertambah lebih sihat!"

Nor Zuraini binti Abd Hamid
Pramugari

 
 

"Sebelum ini, saya berasa tidak yakin dengan tubuh badan saya. Kini, saya berasa seksi dan merasa lebih yakin, terima kasih kepada Dr Ko. Malah, pelanggan saya telah melihat perubahannya!"

Fay Goh
Hairstylist

"Masalah jerawat saya bermula lewat pada alam kedewasaan. Ia sangat mengecewakan dan sukar untuk disingkirkan. Saya gembira apabila menemui Pakar Kulit KO. Jerawat saya mula hilang, dan muka saya berasa seakan kulit bayi yang lembut dan licin.”

Zuraini Binti Abdul Malek
Pembantu Pentadbiran