BUSINESS HOURS

Isnin / Khamis /
Sabtu (10 am – 6 pm)
Selasa / Rabu /
Jumaat (10 am – 9 pm)

Ditutup pada Sund

OUR CENTRES

ayKnow di mana anda boleh bertemu dokto

Our Centres

BOOK VISIT

r * Penafian (lihat kami Pusat Laman untuk waktu perniagaan)

Request Appointment

About Us

Kami adalah profesional yang apa yang kita lakukan.

Diasaskan oleh Dr. Ko Chung Beng pada tahun 1997, Dr. Ko kulit Specialist Centre telah menyediakan pelbagai perkhidmatan dengan lebih mendalam dari dermatologi untuk pembedahan kosmetik.

Hari ini, Dr. Ko kulit Specialist Centre bangga diiktiraf sebagai salah satu pusat laser, dan dermatologi terkemuka di Asia mendapat Amanah profesional perubatan dan pelanggan-pelanggan di seluruh dunia.

Memulakan dengan kami dalam perjalanan untuk mengetahui Kecantikan anda berpotensi dan mengembalikan keyakinan anda. Selain daripada peralatan moden dan teknik-teknik, kami juga berpengalaman kakitangan dengan sikap yang positif dan bersedia. Pemahaman yang tepat tentang keadaan anda akan membawa anda kepada rawatan kemungkinan yang terbaik dan keputusan.

“Malah, Semua orang boleh cantik!”
— Dr.Ko, pengasas dan CEO

Our Humble Beginning

Dr Ko Chung Beng selama 17 tahun di UK dan memperolehi kelayakan beliau sebelum beliau pulang ke Malaysia pada tahun 1994, dan menuju ke Hospital Jabatan dermatologi Seremban sehingga 1997.

Versi 1997 kulit Ko pakar adalah sebuah klinik kecil yang terletak di Klang. Pada masa sekarang, klinik kecil telah berubah menjadi ibu pejabat bagi semua bahagian 30 Pusat Pakar kulit Ko, di seluruh negara dengan penyediaan produk-produk penjagaan kulit pada perkhidmatan, menawarkan pelbagai terapi laser dalam paling lengkap beliau sendiri Asia. Selain itu, pakar kulit Ko menjadikan beliau Antarabangsa sulungnya dengan pembukaan berjaya Jakarta datang di dalam

Our Mission

future.Dr. Pusat Pakar kulit Ko didedikasikan kepada peningkatan kendiri melalui perubatan dan kosmetik dermatologi, estetik prosedur dan rawatan laser di Malaysia. Kami berusaha untuk menyediakan teknologi maju, terbukti dan prosedur kosmetik yang inovatif supaya pesakit-pesakit kami sentiasa berasa yakin dengan khidmat yang berkualiti dari pengamal perubatan yang berdaftar.

“Lebih-lebih lagi, kita akan sentiasa mengekalkan kami rasa tanggungjawab, etika dan penjagaan untuk kesejahteraan pesakit-pesakit kami.”

Perkhidmatan, jaminan dan keprihatinan tulen terhadap orang-orang kami melayan kami adalah apa yang membezakan kita dari orang lain.